Naar de content
2 februari 2023

Nieuwe logo’s vegetarisch en vegan

V-label new logo's

Begin 2023 heeft V-label aangekondigd dat het vegetarisch en vegan logo wordt aangepast. Beide labels zijn gemoderniseerd en nu internationaal inzetbaar. Daarnaast is het onderscheid tussen vegetarisch en vegan duidelijker voor consumenten.

Niet alleen het ontwerp is aangepast, ook de tekst en het formaat wordt anders. Waar het oude logo een minimale grootte had van 12mm, wordt dit voor het vegetarische label nu 14mm. Voor het vegan label geldt nog steeds 12mm als minimale grootte.

Gelukkig hoeven we niet hals over kop alle verpakkingen aan te passen. Er wordt uitgegaan van een periode van 2 jaar om de nieuwe logo’s volledig te implementeren.

Bij nieuwe producten of wijzigingen van bestaande producten met een vegetarisch of vegan logo kan de nieuwe versie worden gebruikt.

Let wel op, net als voorheen moet de verpakking worden goedgekeurd door de licentiegever. Na goedkeuring kan het product met V-label de markt op!

Recente updates

Bekijk ook eens

21 juli 2023

Aan tafel bij Volkers

Vertellen over de kracht van ons familiebedrijf, op hét kennisplatform voor de verpakkende industrie. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee...

21 maart 2023

Consumententrends in de food detailhandel zorgen voor verandering

De consumentenvraag in de detailhandel van voedingsmiddelen is de afgelopen jaren sterk veranderd. In plaats van alleen maar te letten...

7 maart 2023

25 jaar lidmaatschap

Namens de branchevereniging KVGO kwam Dick Naafs mij persoonlijk feliciteren met mijn 25 jaar lidmaatschap.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?