Naar de content
2 februari 2023

Nieuwe logo’s vegetarisch en vegan

V-label new logo's

Begin 2023 heeft V-label aangekondigd dat het vegetarisch en vegan logo wordt aangepast. Beide labels zijn gemoderniseerd en nu internationaal inzetbaar. Daarnaast is het onderscheid tussen vegetarisch en vegan duidelijker voor consumenten.

Niet alleen het ontwerp is aangepast, ook de tekst en het formaat wordt anders. Waar het oude logo een minimale grootte had van 12mm, wordt dit voor het vegetarische label nu 14mm. Voor het vegan label geldt nog steeds 12mm als minimale grootte.

Gelukkig hoeven we niet hals over kop alle verpakkingen aan te passen. Er wordt uitgegaan van een periode van 2 jaar om de nieuwe logo’s volledig te implementeren.

Bij nieuwe producten of wijzigingen van bestaande producten met een vegetarisch of vegan logo kan de nieuwe versie worden gebruikt.

Let wel op, net als voorheen moet de verpakking worden goedgekeurd door de licentiegever. Na goedkeuring kan het product met V-label de markt op!

Recente updates

Bekijk ook eens

Nutri-Score webinar Volkers

8 oktober 2023

Nutri-Score webinar

Je kunt er niet meer omheen, Nutri-Score. Vanaf 1 januari 2024 wordt de Nutri-Score ingevoerd als wettelijk aangewezen voedselkeuze logo...

Arla x Volkers samenwerking welkom

8 oktober 2023

Welkom Arla

Volkers is verheugd om Arla te verwelkomen als hun nieuwste klant en strategische partner. Arla, een toonaangevend zuivelbedrijf, heeft Volkers...

Nieuw kantoor Volkers Rotterdam

8 oktober 2023

Nieuwe vestiging in Rotterdam! 

Met trots kondigen wij de opening aan van onze nieuwe vestiging in Rotterdam! Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in...

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?