To the content

De belofte van Volkers

Waarom?

Als familiebedrijf begrijpen we het belang van een duurzame toekomst voor onze kinderen en de generaties die volgen. Daarom zijn we er trots op dat we 1% van elke bestelling met een waarde van €100 of meer, besteden aan het herstellen en beschermen van de natuur op onze planeet. Deze toewijding gaat verder dan alleen zakendoen; het weerspiegelt onze verantwoordelijkheid voor de planeet en toekomstige generaties.

Hoe?

We zijn trots op onze samenwerking met Sumthing om bij te dragen aan Nature’s Comeback Story. Met deze samenwerking laten we op een transparante manier onze inspanningen zien en linken deze direct aan de geweldige klanten die ons in staat stellen om onze planeet te helpen herstellen en de wereld een betere plek te maken.

Wat?

Het beste van dit alles? Jij beslist! Door een keuze te maken uit één van de projecten kies jij welk project we samen steunen. Vanuit daar kunnen wij inzichtelijk maken hoe elke order heeft bijgedragen en een positieve impact heeft gehad op de planeet. Op deze manier vieren we met deze samenwerking een gezamenlijke inzet voor een groenere, gezondere wereld. Het is onze manier om je te bedanken voor het meedoen aan deze belangrijke missie!

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?