To the content

Stralen in het schap

Onze diensten

Ons dienstenpakket is samengesteld uit alle essentiële expertises om jouw verpakkingen te laten shinen. In het fysieke schap en in de digitale etalage. Hierbij profiteer jij als opdrachtgever (al noemen wij je liever samenwerkingspartner) van bijna 100 jaar aan opgebouwde kennis over druktechniek en ervaring met verpakkingsprocessen. Kun je nagaan; hón-derd(!) jaar, dan moeten we haast wel weten waar we het over hebben. Click en scroll er gerust op los en ontdek het zelf.

Studio

In onze studio zitten ontwerpers met gevoel voor vormgeving en grafische technici met oog voor detail. Samen zorgen zij ervoor dat jouw verpakking even creatief als correct bij de drukker en in het schap belandt.

Workflow management

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de wereld van zowel drukkerijen als merken en retail adviseren, ondersteunen en begeleiden wij opdrachtgevers op het gebied van workflow management.

Mockups

Een goed idee of nieuw product pitchen? Maak indruk met een mockup! Dé manier om een sprankelende eerste indruk te maken bij bijvoorbeeld productintroducties, commercials of consumentenonderzoek. Never waste the chance of a great first impression.

Flexo drukvormen

Op basis van ons drukkers- en opmaak dna, ontzorgen wij al (bijna) 100 jaar drukkerijen met het lithograferen en produceren van flexo platen en sleeves op maat.

Vertalers van verpakkingsverhalen

Vertrouwd. Vooruit. Volkers.

Wij helpen jou met het versterken van jouw merken. Samen zijn we de vertellers en doorvertalers van consistente verpakkingsverhalen. Samen, met vertrouwde technieken, vooruitstrevende tools én met elkaar.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?