Naar de content

Consistentie centraal

Studio

In onze studio zijn we, al zeggen we het zelf, gespecialiseerd in dé vier expertises van het verpakkingsproces. Zo verzorgen wij met Creatie het ontwerp van jouw verpakking. Of verpakkingen natuurlijk. Want met het Werktekenen van de (aangeleverde) designs, zorgen we voor uniformiteit van het gehele assortiment. Voor de online herkenbaarheid van jouw merk, maken we hier Packshots en Hero images van. En als fullservice verpakkingspartner fixen wij op basis van onze kennis van druktechnieken óók nog eens de Lithografie voor een perfecte design-executie en dus (kleur)consistentie in het schap.

Het hele assortiment herkenbaar

Creëren en werktekenen

Los van het maken van een nieuw verpakkingsdesign, kunnen wij bestaande ontwerpen consistent doorvertalen naar nieuwe geuren, kleuren, maten en smaken. Dit heet in ons vak ‘werktekenen’ en is tweeledig. Zo kan het enerzijds gaan om het vertalen van een verpakkingsdesign naar een andere vorm, formaat of bijvoorbeeld grammage. Anderzijds kan het gaan om lijn extensie: een verbreding van het assortiment waarbij het product of de nieuw toegevoegde smaak in dezelfde, herkenbare stijl in de markt gezet wordt.

The proof is in the package

Gerelateerde studio cases

Strong online

Studio

The proof is in the package

Gerelateerde studio cases

Naar een duurzame verpakking

Studio Flexo drukvormen

The proof is in the package

Gerelateerde studio cases

Het verzorgen van het design tot packshots

Studio

The proof is in the package

Gerelateerde studio cases

Knap Krokant

Studio Mockups

Van design naar drukken

Lithografie

De essentie van lithografie is dat jouw idee precies wordt uitgevoerd zoals jij een verpakking in gedachten hebt. Een stukje voorspelbaarheid dus, door de werktekening naar een drukbaar en drukklaar bestand te vertalen. Iets technischer gesteld is lithografie het design zo voorbereiden, dat het geschikt gemaakt en geoptimaliseerd is voor de druktechniek. Welke combinatie van kleurlagen is er bijvoorbeeld nodig om het beoogde resultaat te bereiken? Dát is ons vak, ons ambacht. En daar kun jij, op jouw beurt, je voordeel weer mee doen.

Óók in de digitale etalage stralen

Packshots & Hero images

Mensen kiezen hun producten in een split second. Naast verpakkingen die uit het supermarkt schap knallen, is het anno nu minstens even belangrijk dat jouw producten van het scherm spatten. Maar dat hoeven wij jou eigenlijk niet meer te vertellen. Wat wij je wél willen vertellen is dat wij die pixel perfect packshots en professionele Hero images voor jou maken. Zo is de merkconsistentie zowel off- als online gewaarborgd en de beleving rond jouw producten geoptimaliseerd. Onmisbaar voor campagnes, (supermarkt)apps, websites en het creëren van merkvoorkeur- en loyaliteit.

Bekijk andere diensten

Workflow management

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de wereld van zowel drukkerijen als merken en retail adviseren, ondersteunen en begeleiden wij opdrachtgevers op het gebied van workflow management.

Mockups

Een goed idee of nieuw product pitchen? Maak indruk met een mockup! Dé manier om een sprankelende eerste indruk te maken bij bijvoorbeeld productintroducties, commercials of consumentenonderzoek. Never waste the chance of a great first impression.

Flexo drukvormen

Op basis van ons drukkers- en opmaak dna, ontzorgen wij al (bijna) 100 jaar drukkerijen met het lithograferen en produceren van flexo platen en sleeves op maat.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is de ambitie en het verhaal van jouw merk?