To the content

Kom werken @Volkers and become

PART OF THE PACK(AGE)

Ben jij, net als wij, een teamplayer en wil je meewerken aan tot de verbeelding sprekende verpakkingsverhalen? Check of er hieronder een vacature tussenstaat die je aanspreekt en bij jouw ambities en vaardigheden past. Heb jij het gevoel dat dit zo zou kunnen zijn? Stuur ons een goed, pakkend verhaal waarom jij bij ons én wij bij jou passen.

OPEN SOLLICITEREN OF STAGE LOPEN

Staat er geen vacature voor je tussen of wil je stage lopen?

Stuur via onderstaande button een berichtje of bel voor meer informatie over (werken bij) Volkers in het algemeen of jouw ambities in het bijzonder: 033 – 247 29 72.

De cultuur

Een betrokken eenheid die continu verwachtingen wil overtreffen

Werken bij Volkers betekent werken bij een familiebedrijf met een open cultuur en alle voordelen die daarbij komen kijken. De kans om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld. Om het beste uit jezelf te halen in een omgeving waar vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid vanzelfsprekend zijn. Én het feit dat die ontwikkeling niet onopgemerkt blijft door je minstens even gemotiveerde en gezellige collega’s. Jouw talent en proactieve bijdrage komt bij ons dus optimaal tot zijn of haar recht!

VERTEL EN VERPAK HET MET VOLKERS

Wat is het verhaal van jouw ambitie?