To the content

Een goede eerste indruk

Mockups

Bij Volkers hebben wij de expertises in huis om even waarheidsgetrouwe als hoogwaardige mockups van zowel (gemetalliseerde) folie als papier of karton te ontwerpen en te produceren. Mockups staan ook wel bekend als dummieverpakkingen en worden vaak ingezet wanneer de echte verpakkingen nog niet geproduceerd en dus beschikbaar zijn. Bij uitstek geschikt voor een goede eerste indruk bij onder andere:

  • Productintroducties
  • (Sales)presentaties bij retailers
  • Consumentenonderzoek
  • Beurzen
  • En andere commerciële acties zoals foto- en videoshoots.

Topkwaliteit en vlotte levertijd

Magic Mockups

‘You never get a second chance to make a great first impression’. En precies om die reden maken wij magische mockups. Dit doen wij al tientallen jaren en door al die opgebouwde materiaalkennis en ervaring met productie zijn deze dummieverpakkingen niet van echt te onderscheiden. Echt niet! En door ze met het product af te vullen doen wij daar zelfs nog een letterlijk en figuurlijk schepje bovenop. Zo heb jij in no-time een voorbeeld van een nieuwe folieverpakking zoals hiernaast in handen.

The proof is in the package

Gerelateerde mockup cases

Knap Krokant

Studio Mockups

Vertrouwd met dummieverpakkingen

Verrassend echt

Verpakkingen moeten vertrouwd voelen en tegelijk tot de verbeelding spreken. Verrassend zijn. Daar is zowel verbeeldingskracht als inlevingsvermogen voor nodig. Want óók dummieverpakkingen gaan over beleving, en vertellen een verhaal. Daarom garanderen we een optimale balans tussen de look & feel van de verpakking. “Is dit nou een mockup? Ik zie het verschil bijna niet. Ik hoop dat ze straks ook zo mooi uit de productie komen”.

Net echt

De mogelijkheden van Mockups

Het is mogelijk om de gedrukte mockups te, lamineren, (spot)lakken en volledig af te werken met speciale sluitingen. Het zijn deze details die het karakter en gevoel van mockups zo realistisch mogelijk maken. Zo zorgen we ervoor dat boter er romig, vis er vers en bitterballen er krokant uitzien. Alle vormen, aantallen en verpakkingen zijn mogelijk. Van stazakken, quattrosealzakken en krimpsleeves tot flowpacks en dozen. Op ware grootte of als blowup. Geen uitdaging is te groot.

View other services

Studio

In onze studio zitten ontwerpers met gevoel voor vormgeving en grafische technici met oog voor detail. Samen zorgen zij ervoor dat jouw verpakking even creatief als correct bij de drukker en in het schap belandt.

Workflow management

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de wereld van zowel drukkerijen als merken en retail adviseren, ondersteunen en begeleiden wij opdrachtgevers op het gebied van workflow management.

Flexo drukvormen

Op basis van ons drukkers- en opmaak dna, ontzorgen wij al (bijna) 100 jaar drukkerijen met het lithograferen en produceren van flexo platen en sleeves op maat.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw dummieverpakking?