Naar de content

Expertise uit het verleden, tools voor de toekomst

Workflow management

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de wereld van zowel drukkerijen als merkfabrikanten en retailers adviseren, ondersteunen en begeleiden wij opdrachtgevers op het gebied van workflow management. Dit doen wij door het inzetten van onze specialisten enerzijds, en anderzijds helpen we verpakkingsprocessen efficiënter en overzichtelijker te maken met het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen. Artwork Connect is daar het “tastbare” voorbeeld van. Met deze tool worden al jouw artworks laagdrempelig, en verschillende versies centraal, beheerd.

The proof is in the process

Artwork Connect

In het productlandschap anno nu is het van belang om de time to market te minimaliseren. Maar deze vlotte verpakkingsprocessen mogen natuurlijk niet ten koste gaan van de merkconsistentie: de kwaliteit, uitstraling en dus herkenbaarheid van jouw merk in het algemeen en designs in het bijzonder. Met Artwork Connect ben jij in staat om zowel de merkconsistentie als time to market te beheersen en de merkwaarde als resultaat hiervan te vergroten. Alle artworks in één overzichtelijke tool. Profiteer van:

  • 50% snellere time to market
  • 100% merkconsistentie
  • 30% minder fouten
  • Alles veilig opgeslagen
  • Werken vanuit 1 bron

The proof is in the package

Gerelateerde workflow cases

Lekker snel

Workflow management

The proof is in the package

Gerelateerde workflow cases

Controle over merk verpakking en uitstraling

Workflow management

Mens en werk

Projectondersteuning

Om optimaal te profiteren van onze expertise en technische knowhow is het bij complexe verpakkingsprocessen of omvangrijke opdrachten mogelijk om specialisten dedicated in te zetten. In de volledige design to print/publish keten van het verpakkingsproces ondersteunen of coördineren onze specialisten opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Projectmanagers-/coördinatoren
  • Verpakkingsspecialisten
  • IT Consultants
  • Kleurenspecialisten

Aan de pers

Drukwerk beoordeling

Bij Volkers stellen wij alles in het werk om jou te ontzorgen, risico’s te minimaliseren en het eindresultaat te maximaliseren. Voor de voorspelbaarheid en betrouwbaarheid van kleurkwaliteit, gaan onze drukspecialisten bijvoorbeeld langs drukkerijen in heel Europa. Hier doen zij persafnames om te controleren of het resultaat in lijn is met de geaccordeerde kleurenproef van het ontwerp. Ook kunnen zij de technische specificaties van drukpersen inmeten, op basis waarvan de lithograaf op zijn beurt 100% zekerheid heeft dat hij of zij de juiste drukplaten voorbereidt.

De V van Verbinding

Over ons en onze verpakkingen

Volkers heeft een verbindende rol in de grafische keten. Het is onze ambitie om meteen vanaf de ontwerpfase al als partner te opereren. We begeleiden de opdrachtgever in het houden van grip op de brand identity, doorlooptijd en versiebeheer. Voordat de verpakking wordt geproduceerd denkt Volkers mee over een optimale afstemming van alle spelers in de keten wat leidt tot reductie van faalkosten en optimalisatie van de time-to-market.

Bekijk andere diensten

Studio

In onze studio zitten ontwerpers met gevoel voor vormgeving en grafische technici met oog voor detail. Samen zorgen zij ervoor dat jouw verpakking even creatief als correct bij de drukker en in het schap belandt.

Mockups

Een goed idee of nieuw product pitchen? Maak indruk met een mockup! Dé manier om een sprankelende eerste indruk te maken bij bijvoorbeeld productintroducties, commercials of consumentenonderzoek. Never waste the chance of a great first impression.

Flexo drukvormen

Op basis van ons drukkers- en opmaak dna, ontzorgen wij al (bijna) 100 jaar drukkerijen met het lithograferen en produceren van flexo platen en sleeves op maat.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is de ambitie en het verhaal van jouw werk?