Naar de content

Ons drukkers DNA

Flexo drukvormen

Bij Volkers zijn we continu bezig om vooruitstrevend te blijven qua verpakkingsvormen, digitale merkconsistentie en online tools. Maar in de kern van onze organisatie zit nog steeds het drukkers DNA, op basis waarvan wij drukkerijen ook vandaag de dag ontzorgen met de specialistische productie van hoogwaardige drukvormen. Behalve drukkerijen, profiteren ook merkeigenaren van deze expertise. Want doordat wij beide “werelden” begrijpen en deze naadloos met elkaar verbinden, voegen we waarde en kennis toe aan het volledige verpakkingsproces.

Hoge snelheid en kwaliteit

Proactieve partner voor drukkerijen

Behalve dat drukkerijen op het gebied van kwaliteit profiteren van onze jarenlange ervaring met de productie van flexo drukvormen, is het bestellen van een set platen of sleeves ook nog eens heel laagdrempelig. Dit kan op basis van eigen voorkeur via onze portal (met inlog), e-mail of XML-koppelingen. Onze oplossingsgerichte lithografen zorgen op flexibele basis voor flexo-producten (inclusief drukproeven) van hoge kwaliteit, met een vlotte productie- en levertijd.

The proof is in the package

Gerelateerde flexo cases

Naar een duurzame verpakking

Studio Flexo drukvormen

Jouw verpakking, onze expertise

Flexopartner voor merken

Omdat wij specifieke kennis van druktechnieken hebben, kunnen wij merkeigenaren van begin tot eind door het verpakkingsproces begeleiden. Op basis van lithografie en het produceren van flexo drukvormen zorgen wij er zo voor dat het digitale design via de drukpers haar fysieke vorm krijgt. En omdat ieder design uniek is, is ook elke drukvorm maatwerk. Als partner en centraal aanspreekpunt nemen wij op deze manier de verantwoordelijkheid voor de uiteindelijke kwaliteit. ‘De druk’ ligt met andere woorden bij ons.

Kennismaken

Kennis is er om gedeeld te worden

Afhankelijk van de kwaliteitswensen, het type verpakking en de druktechnische specificaties adviseren én leveren wij sleeves of digitaal belichte polymeerdrukplaten. Alle ins & outs weten over de productie van beelddragers en andere technische zaken die bij de drukkunst komen kijken? Neem dan gewoon even contact met ons op. Als ketenpartner maken, en delen, wij graag kennis.

Bekijk andere diensten

Studio

In onze studio zitten ontwerpers met gevoel voor vormgeving en grafische technici met oog voor detail. Samen zorgen zij ervoor dat jouw verpakking even creatief als correct bij de drukker en in het schap belandt.

Workflow management

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de wereld van zowel drukkerijen als merken en retail adviseren, ondersteunen en begeleiden wij opdrachtgevers op het gebied van workflow management.

Mockups

Een goed idee of nieuw product pitchen? Maak indruk met een mockup! Dé manier om een sprankelende eerste indruk te maken bij bijvoorbeeld productintroducties, commercials of consumentenonderzoek. Never waste the chance of a great first impression.

Vertel en verpak het met Volkers

Welke uitstraling wil jij in druk?