Naar de content

Het verzorgen van het design tot packshots

Klant

Benckmar

Merk

Blistex

Diensten

Case

Het gevoel van zachte lippen

Lippenexpert Blistex staat voor meer dan alleen “het gevoel van zachte lippen”. Zo is er voor iedereen een lippenbalsem die bij je past. Vormgeven aan juist dat gevoel was een belangrijk punt bij het redesign van Blistex. Dat gevoel moet tot uiting komen in het ontwerp en een grote gebruikersgroep aanspreken.

Uitwerking

Een nieuw gezicht

Blistex krijgt een nieuw gezicht met een glimlach. De navigatie tussen de verzorgende producten (Care) en producten die juist herstellend werken (Repair) werd verbeterd.Door gebruik te maken van een herkenbaar gezicht en goed zichtbare iconen, zoals SPF, is het voor de consument gelijk duidelijk wat ze kunnen verwachten van Blistex. De gehele lijn is gelithografeerd en de packshots zijn conform GS1 richtlijnen gemaakt.

Resultaat

Een frisse productlijn

Een frisse nieuwe Blistex productlijn om blij van te worden. Direct klaar om uit te rollen via alle mogelijke verkoopkanalen online en offline.

” Volkers denkt mee in wat goed is voor ons merk. Het gemak dat alles bij hen ligt van design tot packshots geeft snelheid en kwaliteit. “

Loes Mulder, Marketing Manager

Passie voor verpakkingen

Trots op onze klanten

Strong online

Studio

Naar een duurzame verpakking

Studio Flexo drukvormen

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?