Naar de content

Klant

Pepsico

Merk

Duyvis

Diensten

Case

Sterke online performance

PepsiCo is als 1 van de top 6 voedingsmiddelenbedrijven in Nederland een bekende speler met sterke merken zoals Pepsi®, Lay’s ®, Doritos ®, Duyvis ® en Quaker ®. Hoe zorg je dan dat jouw verpakkingsuitingen online net zo krachtig en consistent zijn als in het schap en dat alles klaar is vóórdat je product instroomt?

Uitwerking

Consistente verpakkingen

Onze Studio is al jaren partner voor PepsiCo als het gaat om het maken van Packshots, Hero Images en andere visuals op basis van het digitale artwork van verpakkingen. Samen met de merkverantwoordelijke maken we de afbeeldingen uniek en levensecht. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de GS1-richtlijnen. Zo weet je zeker dat de afbeeldingen probleemloos online verschijnen bij de diverse retailkanalen.

Resultaat

Goede online conversie

Met sterke packshots en Mobile optimised Hero Images kan een consument snel zijn favoriete product herkennen en eenvoudig bestellen. Hiermee vergroot je je merkconsistentie en consumentenvertrouwen én vergroot je je conversie.

” Als betrouwbare partner van PepsiCo helpt Volkers bij het consistent en krachtig neerzetten van onze (online) merkbeleving! “

Niels Jansen, Jr. Brandmanager

Passie voor verpakkingen

Trots op onze klanten

Naar een duurzame verpakking

Studio Flexo drukvormen

Lekker snel

Workflow management

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?