Naar de content

Snel vooruit met Volkers

Als merkeigenaar wil je gewoon je producten naar de markt brengen. Daarom is niets belangrijker dan de bescherming van je intellectueel eigendom. Zijn jouw merk items veilig?

  • Is je data geborgd?
  • Is je continuïteit verzekerd?

Wat als er brand is bij je drukker of je designbureau stopt er mee? Kun jij bovenstaande vragen dan nog met ja beantwoorden? Een onzekere situatie kan immers nadelige consequenties hebben.

Wil jij zeker weten dat je bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt, welke situatie zich ook voordoet? 

Over Volkers

Volkers, een familiebedrijf opgericht in 1925, is gespecialiseerd in design-to-print/publish voor de verpakkingsindustrie. We werken samen met ontwerpers, drukkers en e-commercebedrijven. Door onze opgebouwde expertise zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde kennis- en samenwerkingspartner voor drukkers, retailers, toonaangevende merken en PL-fabrikanten.

Dit is wat we doen

Studio

Kan je productie door of heb je hulp nodig om bestanden klaar te maken voor de drukker?  Onze studio zorgt ervoor dat jij op tijd kunt leveren!

Workflow Management

Heb jij naar de toekomst toe al je bestanden veiliggesteld? Onze applicatie Artwork Connect biedt je zelfstandigheid en zorgt ervoor dat jij controle hebt en houdt over je eigen data. Middels een Escrow verzekering in combinatie met onze applicatie, ben jij verzekerd van je bedrijfscontinuïteit, welke situatie zich ook voordoet.

Mockups

Een goed idee of nieuw product pitchen? Maak indruk met een mockup. Onze magische mockups zijn niet van echt te onderscheiden.

Flexo drukvormen

Snel nieuwe flexo platen of sleeves nodig? Onze Flexo afdeling regelt dit voor je.

Neem contact op

Vertel ons jouw verhaal en wij beden jou een oplossing. Mail ons via [email protected] en wij nemen contact met je op. Voorkeur voor een contactmoment? Laat het ons weten. Liever telefonisch? We zijn bereikbaar op +31 (0) 33 247 29 72.

Vertel en verpak het met Volkers

Wat is het verhaal van jouw merk?