• nl

Mockups, Event packaging and 3D

Magic Mockups verleiden en overtuigen

Productintroducties, sales pitches bij retailers of klanten, actieverpakkingen, commercials of consumentenonderzoek? De introductie van je nieuwe verpakking moet top zijn. Daar helpen wij je mee met Magic Mockups. Wij leveren kleinere hoeveelheden kwaliteitsmockups snel en betrouwbaar, al dan niet afgevuld met het originele product. Slechts één mockup of duizend stuks, alles is mogelijk! Interesse in de mogelijkheden?

Direct naar MagicMockups

 

Actieverpakkingen, gepersonaliseerde verpakkingen en loyaliteitsprogramma´s

Op onze digitale pers kunnen wij verpakkingsontwerpen direct drukken, makkelijk en snel! Waardoor promotionele acties in kleine oplages opeens bereikbaar zijn. Bijvoorbeeld voor een marketingcampagne, evenement, beurs of loyaliteitsprogramma. Wij kunnen zorgen voor een beperkte oplage van jouw product met een uniek en tijdelijk verpakkingsontwerp. Ook kunnen we verpakkingen eenvoudig personaliseren en een uniek persoonlijk tintje geven voor bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma´s.

 

3D animatie van uw verpakkingsdesign

Volkers maakt ook 3D animaties van je verpakking, zo zie je het eindresultaat nog voor er maar één verpakking gedrukt is. Digitaal kun je de verpakking zien door deze op het scherm te draaien en in te zoomen, perfect om te beoordelen of de vlakverdeling klopt en of de teksten goed staan, ook ten opzichte van de vouw- en sealnaden. 3D bespaart je tijd en voorkomt fouten in het drukproces.

 • Lonka

  ‘The mock-ups have been well received and look beautiful, thank you!’

 • Haribo

  ‘Successful launch thanks to the mock-ups from Volkers!’

 • De Ster

  ‘It really looks superb, you have done a wonderful job! It’s unbelievable what you have been able to do in such a short time.’

 • Jumbo

  ‘Have just received the mock-ups! They look awesome! Thank you very much!’

 • Pepsico

  `Volkers heeft van onze nieuwe smaken Crunchy Biscuit en Crispy Thins hele mooie mock-ups gemaakt. Niet van echt te onderscheiden en daarom schitteren ze in onze nieuwste TV commercial.` Video