• nl
  • en
Lees hier onze maatregelen vanwege het Corona virus.

Lithografie

litho-3Kleur- en Beeldbewerking

Wanneer het artwork van de verpakking is goedgekeurd gaat Volkers met de specificaties van de drukpers en de beschikbare kleuren  aan de slag. Wij bewerken de beelden in contrast, kleur, scherpte en helderheid om een zo optimaal mogelijk drukresultaat te bewerkstelligen. Het beeld en artwork worden tenslotte gecombineerd en geoptimaliseerd met de beschikbare kleuren.

Uniforme merkuitstraling

Volkers heeft de expertise in huis om de prepress te verzorgen van zowel flexodruk  als offset en diepdruk. Vandaar dat wij altijd een uniforme merkuitstraling kunnen realiseren, op welke pers ook gedrukt wordt. Bij ons zijn er geen verrassingen achteraf maar is er sprake van een gecontroleerd proces. Daarmee krijgt u als klant een optimaal gedrukte verpakking in de juiste kleurkracht en toonbalans. Een verpakking moet tenslotte van het schap af spatten!

Controle aan de pers

Volkers levert altijd een kleurreferentieproef mee voor de drukker, voor controle van het verpakkingsdrukwerk aan de pers. Deze proef is bindend voor inhoud, opmaak en kleur. Desnoods gaan we er zelf bij staan!