• nl
  • en
Lees hier onze maatregelen vanwege het Corona virus.

Flexo Platen & Sleeves

Keuze uit polymere plaat of FLAG sleeve                                                                                                                                     _FGW8802_LR (Medium)

De keuze wordt afgestemd op de drukpers. Er is niet één beste drukvorm of drukplaat/tape combinatie. Welke drukvorm en welke montage tape de drukker gebruikt,  is afhankelijk van de gevraagde kwaliteit door de opdrachtgever. Ook de inkt, de rasterwals en de drukpers bepalen de uiteindelijke keuze. Afhankelijk van de wensen en behoeften levert Volkers FLAG sleeves of digitaal belichte polymeerdrukplaten. Een minder milieubelastend productieproces dat echte ctp voor flexo tot een werkbare realiteit maakt.

Workshops

Een goed begrip van het verpakkingsproces is essentieel voor de kwaliteit van ons werk. Zo geeft Volkers workshops voor marketeers, inkopers en kwaliteitsmanagers van fabrikanten en retailers. Om ze kennis te laten maken met het gehele verpakkingsproces. Met de techniek van dataopslag, met de productie van beelddragers en met andere technische zaken. De ervaring leert dat iedereen na afloop het gevoel heeft de digitale wereld van verpakkingen beter te kennen. Van het delen van kennis wordt simpelweg iedereen beter.

Detachering

Detachering is de meest intensieve vorm van samenwerking met onze klanten. Bij detachering is een gekwalificeerde werknemer van Volkers gedurende een bepaalde periode werkzaam binnen het bedrijf van de klant. Detachering draagt bij aan een optimaal verloop van alle voorkomende werkzaamheden. De praktijk leert dat detachering een waardevolle investering is die zich aan alle betrokkenen snel terugbetaalt.