• nl
Lees hier onze maatregelen vanwege het Corona virus.

Vanaf 1 mei GS1 Packshot verplicht

Retailers in de Benelux willen vanaf 1 mei 2021 minimaal 1 productafbeelding ontvangen via GS1. Maar hoe meer je de consument online kan verleiden met verschillende beelden, hoe beter het is voor jouw merk.  

Per 1 mei productafbeelding verplicht  

Deze deadline geldt voor zowel nieuwe als bestaande verpakkingen in de categorie Doe-het-zelf, tuin en dier. Voor verpakkingen die nu al in GS1 staan geldt een overgangsperiode tot 1 januari 2023. 

We know how 

GS1 stelt regels waaraan packshots moeten voldoen. Wij zorgen ervoor dat je afbeelding aan de meest recente richtlijnen voldoet. Met het artwork van je verpakking maken we dan je packshot dat je alleen nog maar hoeft te plaatsen in de database van GS1. Zo voorzie je in één keer de retailers van de juiste afbeelding.  

Ready, get, show 

Is je product helemaal nieuw en nog niet geproduceerd? Geen probleem. Ook dan kunnen we met het artwork een packshot maken. Dan ben je klaar nog voordat het in de winkel staat. Ook handig voor je website en social mediakanalen. 

Alles op tijd geregeld

We helpen je graag om te voldoen aan deze nieuwe richtlijn. Ook als je al wel packshots hebt, maar die nog niet aan de nieuwe richtlijnen voldoet. Ook voor een goede presentatie op mobiele devices kunnen we een packshot maken dat bijdraagt om je conversie te verhogen bij verkoop online.  

Haal alles uit je artworks 

Ben je benieuwd naar wat je nog meer met je artwork kan doen? Of hoe je je werk van design tot print goed en professioneel kan organiseren? Dat laten we je graag zien.  

Normaal gesproken ontvangen we je graag bij ons op kantoor of komen wij bij jou op bezoek om te laten zien wat wij in huis hebben. Rekening houdend met de Covid-19 richtlijnen is dat mogelijk.